Klassieke serre in Amsterdam

In Amsterdam hebben we deze klassieke serre gebouwd aan de woning. Door de klassieke uitstraling van de serre past deze perfect bij de stijl van de woning en vormt het een harmonieus geheel.

Klassieke serre met glas in loodramen en balkenplafond

Klassieke serre bij jaren ’20 woning

In Amsterdam hebben we deze klassieke serre gebouwd aan de woning. Er zijn veel klassieke kenmerken terug te zien in de serre; de boeilijst met sierklossen, de bovenramen met glas in lood en de borstwering. De openslaande deuren van de serre zijn voorzien van bossing panelen. Deze deuren zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de sfeer en uitstraling van de serre. Door de klassieke uitstraling van de serre past deze perfect bij de stijl van de woning en vormt het een harmonieus geheel.

Aan de binnenzijde heerst een warme en gezellig sfeer door het traditionele balkenplafond en de stijlvolle raamkozijnen. De serre is niet alleen een verlengstuk van de woning, maar biedt ook een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de tuin en de omgeving.

Kortom, deze klassieke serre is een waardevolle toevoeging aan de woning in Amsterdam.  Wilt u ook een waardevolle investering doen in uw woning? Vraag een adviesgesprek aan voor een geïsoleerde serre met een stijlvol ontwerp.

Dit project in het kort: