Klassieke serre in Huis ter Heide

Zou de klassieke serre de nieuwe favoriete plek van het huis zijn? Met een prachtig zicht op de tuin kunnen de bewoners comfortabel genieten van het buitenleven in elke seizoen.

Aanbouw bij authentieke woning uit 1900

Geïsoleerde serre aanbouw bij klassieke woning

De klassiek serre in Huis ter Heide is voorzien van een indrukwekkende lichtstraat die een overvloed aan zonlicht binnenlaat en de ruimte vult met een warme gloed. De stijlvolle openslaande deuren verbinden de binnenruimte met de omliggende tuin. De vloeiende overgang tussen de binnen- en buitenruimtes maakt dat er optimaal genoten kan worden van het buitenleven.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze serre zijn de prachtige glas-in-loodramen. Waar de serre in eerste instantie moderne kenmerken heeft, geeft het glas in lood een klassieke uitstraling aan het geheel. Die klassieke, authentieke uitstraling past goed bij de woning, die gebouwd is aan het begin 1900. De serre aanbouw geeft de bewoners meer ruimte om met elkaar te dineren naast de keuken en heeft een makkelijker doorgang naar de kelder. Benieuwd naar onze mogelijkheden over een serre aan huis? Vraag een adviesgesprek aan en onze verkoopadviseurs denken graag met u mee!

Dit project in het kort: