Landelijke serre in Wijk en Aalburg

Heerlijk warm binnen zitten in de herfst en winter, maar ook 'buiten' zitten in de zomer? Bij deze serre is dat allebei mogelijk. Lees verder om te ontdekken hoe wij dit gerealiseerd hebben.

Serre landelijk

Landelijke serre aanbouw

De keuze tussen een serre of een tuinkamer kan nog best lastig zijn. Beide buitenverblijven hebben zo hun voordelen. Een serre aanbouw kan in de winter gebruikt worden, want deze is volledig geïsoleerd. Met een veranda of een tuinkamer heeft u een heerlijke buitenplek, waar u geniet van het lekkere weer.

Bij dit project hebben wij deze twee mogelijkheden gecombineerd. De binnenkant voelt aan als een gezellige tuinkamer met de waaltjes vloer. Maar tegelijkertijd is de gehele ruimte is volledig geïsoleerd. Zo is de landelijke serre ook goed in de winter te gebruiken. In de zomer kunnen de harmonicadeuren volledig of gedeeltelijk open gezet worden. Zo kan er ook heerlijk ‘buiten’ gezeten worden. Om de warme zonnestralen tegen te houden, is de serre ook voorzien van elektrische screens. De elektrische schermen zijn volledig weggewerkt in het overstek.

Aan de binnenzijde is in het plafond met zichtbare balken is een lichtstraat geplaatst. Er is hier gekozen voor het stijlvolle model schilddak. Dit model lichtstraat voorziet de ruimte van een maximale lichtinval. Lees ook eens over de andere accessoires die wij realiseren bij de bouw van uw buitenverblijf.