Klassieke veranda in Nijmegen

Een stijlvol ontwerp wat geheel aansluit op de woning; dat mochten wij realiseren in Nijmegen. Lees verder over de specificaties en welke klassieke details terug te vinden zijn in het buitenverblijf.

Screens veranda

Veranda met klassieke details

Wanneer u naar deze veranda kijkt, lijkt het allereerst een veranda met een vrij strakke uitstraling. Maar wanneer u de veranda van wat dichterbij bekijkt, ziet u een aantal klassieke details. Kijkt u maar eens naar de boei met klassieke gootlijst. Of naar de prachtige sierlijst die er onder gerealiseerd is. In de palen zijn vellingkanten gemaakt, die de veranda een sierlijke uitstraling geven. Deze details sluiten prachtig aan bij de klassiek uitstraling van de woning.

Specificaties van de veranda
De hardhouten veranda is voorzien van een zinken kraallijst en HWA. In het strakke plafond zijn spotjes geplaatst en een aansluiting voor de hanglampen. Aan de voorzijde van de veranda zitten elektrische schermen. Deze zijn geheel weggewerkt in de veranda. Zo zit de rail van het scherm in de palen en is de bak van het scherm in de bovenzijde van de veranda weggewerkt. De bewoners genieten zo van het genot van het scherm, zonder dat het afdoet aan het uiterlijk van de veranda.

Spreekt een klassieke veranda u aan? Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs voor meer informatie.