De kans is groot dat u tijdens zomerse verjaardagen verschillende veranda’s tegenkomt. Sommige hiervan zijn een standaard ontwerp: ze zien er saai uit, ze ogen goedkoop en passen niet per se bij het huis. De Verandaspecialist probeert dit soort veranda’s tegen te gaan door alleen unieke ontwerpen te plaatsen. Nog geen twee van alle veranda’s die wij in de afgelopen tien jaar gecreëerd hebben zijn hetzelfde. Wij maken immers alle veranda’s op maat. Als specialist in maatwerk veranda’s werken wij met bepaalde stijlen die al onze klanten mogen aanpassen. Zelfs als de originele stijl onherkenbaar wordt. Dit maakt namelijk niet uit. Want wij gaan het ontwerpproces in op basis van uw woonhuis en al uw andere wensen en dromen.

Contact over uw veranda

Waarom is elke veranda van De Verandaspecialist maatwerk?

Bij de Verandaspecialist zijn alle veranda’s op maat. Een veranda is het jongere tweelingbroertje van het huis. Kleiner, maar bijna identiek qua uiterlijk en sfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat een veranda zo nauwgezet bij uw huis hoort, dat het niet opvalt dat hij later aangebouwd is. Aangezien bijna alle huizen verschillen, horen ook alle veranda’s anders te zijn. Dat is waar wij als specialist in maatwerk veranda’s voor staan.
Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we verder ingaan op de details. Maar de meest belangrijke punten zijn de afmetingen, de kleur, de ramen en natuurlijk de stijl. Daar kunt u samen met uw partner en/of adviseur over sparren. Of u kijkt vooral naar het ontwerp van uw huis en laat daar de veranda in uitblinken. Met een maatwerk veranda heeft u altijd iets unieks in de tuin staan. Elke maatwerk veranda is anders, maar vaak wel verbonden aan een stijl, hoe subtiel hij er ook in terugkomt.

Maatwerk veranda stijlen:

Moderne veranda
Exclusieve veranda
Luxe veranda
Landelijke veranda
Klassieke veranda

Enkele voorbeelden van maatwerk veranda’s:

Veranda inspiratie

De VerandaSpecialist ontwerpt verschillende soorten veranda’s. Wij realiseren uw veranda dus op maat van A tot Z. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Al onze veranda’s en serres zijn de hoogste kwaliteit maatwerk.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.