Tuingebouw

Geniet u graag van een ontspannen moment in eigen tuin, ook op de momenten dat het al even iets frisser of donkerder wordt? Ervaar dan het plezier van één van onze houten buitenverblijven in uw tuin.

Houten buitenverblijf

Wat is een tuingebouw?

Een tuingebouw is een heerlijke en luxe plek om te kunnen genieten van uw tuin en het buiten zijn. Dit kan bijvoorbeeld een veranda zijn, maar ook een tuinatelier, overkapping, tuinkamer of poolhouse. Het plaatsen van één van deze houten gebouwen aan uw woning of los in uw tuin kan een oplossing zijn voor veel van uw wensen. Onze luxe tuingebouwen worden volledig op maat gemaakt en naar ieders wens ontworpen. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar. Omdat ieder buitenverblijf door ons op maat gemaakt wordt, is werkelijk alles mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van houten buitenverblijven en beschikken over ruim tien jaar ervaring.

Geniet van lange zomeravonden onder uw overkapping of breng een mooie voorjaarsmiddag door in uw meer beschutte tuinkamer. Een geïsoleerd buitenverblijf zorgt ervoor dat u het gehele jaar gebruik kunt maken van uw extra ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een tuinkantoor, een gastenverblijf of een serre. Bekijk alle informatie over geïsoleerde buitenverblijven op de website van De SerreSpecialist.

De mogelijkheden van uw tuingebouw

Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Landelijke veranda

Verschillende stijlen

Onze luxe tuingebouwen zijn beschikbaar in diverse stijlen. Kies de stijl die past bij uw persoonlijke wensen en bij de uitstraling van uw tuin en uw woning. Misschien past een landelijke stijl bij uw woning. De landelijke stijl kenmerkt zich door neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Liever een moderne uitstraling? Kies dan voor een strakke en minimalistische afwerking. Ook hebben wij veel ervaring met het maken van klassieke veranda’s, serres, tuinateliers en andere houten buitenverblijven.

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de stijl van uw tuingebouw komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Na het gesprek ontvangt u een offerte en een tekening van het ontwerp in combinatie met uw woning. Wij realiseren uw wensen tot in de kleinste details. Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen door onze vakmensen.

Wilt u meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van een veranda of serre en alle mogelijke opties? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zijn staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Magazine De VerandaSpecialist

Vraag vrijblijvend een inspiratiemagazine aan!

Aan het oriënteren voor een tuingebouw of ander buitenverblijf? Doe inspiratie en tips op in ons online inspiratiemagazine.