Lekker ontspannen in de tuin, maar wel het comfort van een dak boven je hoofd? Dat is mogelijk met een van onze luxe tuingebouwen. Doordat wij ieder luxe tuingebouw op maat maken, zijn er heel veel mogelijkheden.

Contact over uw veranda

De functie van uw tuingebouw

Een luxe tuingebouw is een oplossing voor veel wensen. Van een atelier tot een loungehoek om te ontspannen, van een werkplek tot een speelplek voor de kinderen. Omdat ieder tuingebouw een andere functie heeft, zijn onze ontwerpen ook iedere keer verschillend. Wij kunnen u een luxe tuinhuis leveren met een lengte van twee meter, maar ook grote tuingebouwen van tientallen meters.

De mogelijkheden van uw tuingebouw

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een luxe tuingebouw. U kunt kiezen voor een veranda of een serre aan huis, maar ook voor een moderne blokhut of houten schuur. Hiernaast zijn er diverse extra mogelijkheden als toevoeging aan uw tuingebouw, zoals een lichtstraat of een (nieuwe) vloer. Ook kunnen wij een door u gekozen kachel monteren en zijn er veel mogelijkheden qua verlichting. Omdat ieder tuingebouw op maat gemaakt wordt, is alles mogelijk. Tot in de kleinste details.

 

Veranda inspiratie

Verschillende stijlen

Hebt u veel bomen rondom uw huis? Dan past een luxe tuingebouw in landelijke stijl wellicht helemaal bij uw woning. Wilt u liever iets moderns? Ook dat willen wij graag voor u realiseren. Hiernaast hebben wij veel ervaring bij het maken van klassieke veranda’s, serres en andere tuingebouwen. Natuurlijk moet uw luxe tuingebouw passen binnen de stijl van uw huis en tuin. Daarom komen wij persoonlijk langs om uw wensen te bespreken. U ontvangt na het gesprek altijd een tekening van een tuingebouw waar uw woonhuis ook op staat.

VerandaSpecialist

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van luxe tuingebouwen en hebben al meer dan tien jaar ervaring. Daarom realiseren we uw wensen tot in de kleinste details. Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen door onze vakmensen. Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag.