Tuinoverkapping

Wilt u ook meer in de tuin kunnen zitten? Ook wanneer het niet zo zonnig is of regenachtig? Dan is een tuinoverkapping een uitstekende keuze voor u. U geniet van meer comfort en u kunt optimaal gebruik maken van uw tuin.

Luxe terrasoverkapping Veenendaal

Houten tuinoverkapping op maat

Met een tuinoverkapping hoeft u niet meer meteen naar binnen als het weer wat minder wordt en kunt u van het voor- tot het najaar heerlijk buiten zitten. Hoe maakt u uw tuin met een nieuw aangelegd terras, aangekleed met mooie plantenbakken en een loungeset helemaal compleet? Met een luxe overkapping natuurlijk!

Luxe terrasoverkapping met elektrische schermen

Ontdek de mogelijkheden van ons maatwerk

Een houten tuinoverkapping is anders dan een terrasoverkapping. Deze overkapping staat namelijk los van de woning en wordt ondersteund door palen. Ook kunt u bij deze overkapping een deel afschermen door zijwanden of een dichte achterwand. U kunt de luxe overkapping ook afsluiten met glazen schuifwanden. Zo kunt u bijna het hele jaar buiten zitten. Bekijk meer van onze accessoires om optimaal te genieten van uw luxe overkapping.

U hebt de keuze uit diverse houtsoorten, eventueel in combinatie met andere materialen. Een houten tuinoverkapping heeft een mooie uitstraling en is daarnaast zeer duurzaam. Wij komen gerust een keer langs om te kijken wat het beste bij de stijl van uw woning past! Qua kleur kunt u natuurlijk ook van alles kiezen, zolang het maar mooi aansluit bij de stijl waar u voor gaat. Al deze elementen bepalen namelijk ook of uw overkapping een moderne, klassieke of juist landelijke uitstraling heeft.

Landelijke terrasoverkapping in Veenendaal

Interesse in een houten tuinoverkapping van De VerandaSpecialist?

Een luxe overkapping is een prachtige toevoeging voor uw tuin. En om deze zo mooi mogelijk uit te laten komen is ‘ie natuurlijk helemaal naar wens samen te stellen. Wij realiseren dan ook graag uw luxe buitenverblijf waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek aan huis.

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd naar onze andere buitenverblijven?

Naast overkappingen bouwen wij nog veel meer verschillende houten buitenverblijven. Denk bijvoorbeeld aan een zwembadoverkapping, tuinkamer, veranda of geïsoleerde serre, poolhouse of tuinkantoor. Neem een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten om de verschillende buitenverblijven te zien.

Luxe terrasoverkapping in Amerongen

Luxe overkapping

Landelijke tuinkamer in Beekbergen
Landelijke tuinkamer in Beekbergen

Tuinkamer

Veranda bij zwembad
Veranda bij zwembad

Tuingebouw