Voordelen van een tuinoverkapping

Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur? Dan is een tuinoverkapping een uitstekende keuze voor u. Met een tuinoverkapping hoeft u niet meer meteen naar binnen als het wat minder wordt en zit u ieder seizoen van het jaar heerlijk buiten. Hoe maakt u uw tuin met een nieuw aangelegd terras, aangekleed met mooie plantenbakken en de tuinset van uw dromen helemaal compleet? Met een tuinoverkapping natuurlijk!

Klassieke veranda te Ede-015 Klassieke veranda te Ede-010

Mogelijkheden voor een tuinoverkapping

Een tuinoverkapping is anders dan een terrasoverkapping. Een tuinoverkapping staat namelijk los van de woning en wordt ondersteund door palen. Ook kunt u bij deze overkapping een deel afschermen door zijwanden of een dichte achterwand. Wanneer u een tuinoverkapping kiest, zal u nog meer keuzes moeten maken. Welk materiaal wilt u bijvoorbeeld gebruiken: hout, kunststof of aluminium? De drie materialen hebben elk hun eigen uitstraling en voordelen. Een houten tuinoverkapping heeft bijvoorbeeld een mooie uitstraling en is daarnaast zeer duurzaam. Wij komen gerust een keer langs om te kijken wat het best bij uw huis, tuin en wensen past! Voor de beglazing kunt u kiezen voor prachtig helder glas of voor polycarbonaat in zowel opaal (wit), helder als ultrahelder. Qua kleur kunt u natuurlijk ook van alles kiezen, zolang het maar mooi aansluit bij de stijl waar u voor gaat. Al deze elementen bepalen namelijk ook of uw tuinoverkapping een moderne, klassieke of juist landelijke uitstraling heeft.

Contact met de VerandaSpecialist

Een tuinoverkapping is een sieraad voor uw tuin. En om deze zo mooi mogelijk uit te laten komen is ‘ie natuurlijk helemaal naar wens samen te stellen. Wij realiseren dan ook graag uw droomplek waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. In combinatie met de omliggende tuin en uw persoonlijke wensen komen wij tot een uniek ontwerp dat volledig past in uw leefomgeving!