Houdt u ook zo van het buitenleven en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur? Dan is een tuinoverkapping een uitstekende keuze voor u. Met een tuinoverkapping hoeft u niet meer meteen naar binnen als het weer wat minder wordt en kunt u van het voor- tot het najaar heerlijk buiten zitten. Hoe maakt u uw tuin met een nieuw aangelegd terras, aangekleed met mooie plantenbakken en de tuinset van uw dromen helemaal compleet? Met een tuinoverkapping natuurlijk!

Contact over uw veranda

Veranda inspiratie

Mogelijkheden voor een tuinoverkapping

Een tuinoverkapping is anders dan een terrasoverkapping. Een tuinoverkapping staat namelijk los van de woning en wordt ondersteund door palen. Ook kunt u bij deze overkapping een deel afschermen door zijwanden of een dichte achterwand. Wanneer u een tuinoverkapping kiest, zal u nog meer keuzes moeten maken. Zo hebt u keuze uit diverse houtsoorten, eventueel in combinatie met andere materialen. Een houten tuinoverkapping heeft een mooie uitstraling en is daarnaast zeer duurzaam. Wij komen gerust een keer langs om te kijken wat het beste bij de stijl van uw woning past! Voor de beglazing kunt u kiezen voor normaal glas en zonwerend glas. Qua kleur kunt u natuurlijk ook van alles kiezen, zolang het maar mooi aansluit bij de stijl waar u voor gaat. Al deze elementen bepalen namelijk ook of uw tuinoverkapping een moderne, klassieke of juist landelijke uitstraling heeft.

Contact met de VerandaSpecialist

Een tuinoverkapping is een sieraad voor uw tuin. En om deze zo mooi mogelijk uit te laten komen is ‘ie natuurlijk helemaal naar wens samen te stellen. Wij realiseren dan ook graag uw droomplek waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. In combinatie met de omliggende tuin en uw persoonlijke wensen komen wij tot een uniek ontwerp dat volledig past in uw leefomgeving!