Bent u op zoek naar een luxe tuinschuur op maat? Het is een fijne oplossing wanneer u spullen wilt opbergen of als de fietsen droog moeten staan. Hiernaast kan het een ultieme plek zijn om te ontspannen, door een veranda aan uw tuinschuur te bevestigen.

De mogelijkheden voor uw tuinschuur op maat

De VerandaSpecialist maakt ieder product op maat, afgestemd op uw wensen. Daarom zijn er heel veel mogelijkheden. Deze bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.
Om u een indruk te geven over de mogelijkheden geven we kort wat informatie.

Tuinschuur op maat Veranda op maat met verlichting  Tuinschuur op maat

Stijlen van de luxe tuinschuur op maat

Veel tuinen en huizen worden gekenmerkt door een eigen stijl. Dit kan bijvoorbeeld landelijk, modern of klassiek zijn. Wij raden het aan om uw luxe tuinschuur in dezelfde stijl als uw tuin of woning te maken, hier houden we ook altijd rekening mee.

Materialen design tuinschuur

Veel tuinschuren maken we van hout, maar ook dan zijn er nog heel veel mogelijkheden. Gaat u bijvoorbeeld voor duurzaam Douglas hout of sfeervol en hard eikenhout? Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat de beste kwaliteit geleverd wordt.

Luxe tuinschuur met veranda op maat

Een praktische- en relaxruimte in één? Een luxe tuinschuur met veranda biedt het allebei. De veranda kan dicht of open zijn. Het is mogelijk om verschillende toebehoren op en aan de veranda te laten plaatsen. Zoals een lichtstraat in het dak of een kachel die extra luxe geeft op koude dagen.

Landelijke schuur en veranda met hekwerk te Achterberg-002

Contact De VerandaSpecialist

Onze specialisten staan voor u klaar. We realiseren graag uw luxe tuinschuur. Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u en letten daarbij altijd op de kleinste details. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. De VerandaSpecialist staat voor u klaar!