Bent u op zoek naar een design luxe tuinschuur op maat? Het is een fijne oplossing wanneer u spullen wilt opbergen of als de fietsen droog moeten staan. Hiernaast is het een ultieme plek om te ontspannen, door een veranda aan uw tuinschuur te bevestigen.

 

Contact over uw veranda

De mogelijkheden voor uw luxe tuinschuur op maat

De VerandaSpecialist maakt ieder product, dus ook de tuinschuur, op maat, afgestemd op uw wensen. Daarom zijn er heel veel mogelijkheden voor uw design tuinschuur. Deze bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar de mogelijkheden in uw tuin en bespreken wij uw wensen en behoeften. De tuinschuur is op maat, dus hij wordt volledig naar uw wensen gemaakt.
Om u een indruk te geven over de mogelijkheden van een tuinschuur geven we kort wat informatie.

Stijlen van de tuinschuur op maat

Veel tuinen en huizen worden gekenmerkt door een eigen stijl. Dit kan bijvoorbeeld landelijk, modern of klassiek zijn. Wij raden het aan om uw luxe tuinschuur in dezelfde stijl als uw tuin of woning te maken, hier houden we ook altijd rekening mee.

Landelijke kapschuur BarneveldLandelijke kapschuur Barneveld

Materialen design tuinschuur

Een design tuinschuur maken we van hout, maar ook dan zijn er nog heel veel mogelijkheden. Gaat u bijvoorbeeld voor duurzaam Douglas hout of sfeervol en hard eikenhout? Wij werken enkel met hoogwaardige materialen bij onze luxe tuinschuren en zorgen ervoor dat de beste kwaliteit geleverd wordt.

Design tuinschuur met veranda op maat

Een praktische- en relaxruimte in één? Een luxe tuinschuur met veranda biedt het allebei. De veranda kan dicht of open zijn. Het is mogelijk om verschillende toebehoren op en aan de veranda te laten plaatsen. Zoals een lichtstraat in het dak of een kachel die extra luxe geeft op koude dagen. Past een tuinschuur toch niet helemaal bij u? Kijkt u dan eens verder op onze site. Hier vindt u naast luxe veranda’s en serres ook een tuinkantoor, tuinpaviljoen, kapschuur, terrasoverkapping of tuinoverkapping.

Veranda inspiratie

Contact De VerandaSpecialist

Onze specialisten staan voor u klaar. We realiseren graag uw design tuinschuur op maat. Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u van A tot Z en letten daarbij altijd op de kleinste details. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. De VerandaSpecialist staat voor u klaar om uw design tuinschuur te installeren!