Tuinschuur

Bent u op zoek naar een luxe tuinschuur op maat? Het is een uitkomst wanneer u spullen wilt opbergen én een plek wilt creëren om buiten te ontspannen. Wij bouwen uw tuinschuur volledig naar wens. Ontdek de mogelijkheden van maatwerk!

Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

Uw luxe tuinschuur op maat

De VerandaSpecialist maakt ieder product, dus ook een tuinschuur, op maat. Daarom zijn er heel veel mogelijkheden voor uw unieke buitenverblijf. Deze bespreken we graag in een adviesgesprek aan huis. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden in uw tuin en bespreken wij uw wensen en behoeften.

Na het adviesgesprek ontvangt u een 3D-ontwerp om een beeld te krijgen van het eindresultaat. Na uw akkoord komen onze vakmensen uw tuinschuur bouwen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kunt u jarenlang genieten van uw buitenverblijf!

Geniet van optimaal comfort

Een praktische opbergruimte en luxe zithoek in één? Een luxe tuinschuur met veranda biedt het allebei. Heeft u specifieke wensen voor de opbergruimte? Dat nemen wij ook zeker mee in het ontwerp. Het is mogelijk om verschillende accessoires op en aan de veranda te laten plaatsen. Uw heerlijke zithoek onder de veranda kan afgesloten worden met glazen schuifwanden. Kies voor een lichtstraat in het dak voor veel daglicht in de veranda. Een kachel geeft veel sfeer en warmte op koude dagen.

Past een tuinschuur toch niet helemaal bij u? Kijkt u dan eens verder bij onze andere buitenverblijven. Wij realiseren ook uw maatwerk veranda, serre, tuinkamer, kapschuur en luxe overkapping.

Landelijk veranda met tuinhuis in Amersfoort

Stijlen van de tuinschuur op maat

Veel tuinen en huizen worden gekenmerkt door een eigen stijl. Dit kan bijvoorbeeld landelijk, modern of klassiek zijn. Bij een tuinschuur wordt vaak gekozen voor een landelijke stijl, maar met ons maatwerk is elke stijl mogelijk. Wij zijn dé specialist in stijlvolle houtbouw. Gaat u bijvoorbeeld voor duurzaam meranti hout of sfeervol en hard eikenhout? Wij werken enkel met hoogwaardige materialen bij onze luxe tuinschuren en zorgen ervoor dat de beste kwaliteit geleverd wordt.

Onze specialisten staan voor u klaar. We realiseren graag uw luxe tuinschuur op maat. Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het voor u van A tot Z en letten daarbij altijd op de kleinste details. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Maak kennis met de mogelijkheden van ons maatwerk!

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten

Meer inspiratie
Tuinkamer met glazen schuifwanden te Den Haag

Exclusieve tuinkamer te Den Haag

Geheel in stijl met de woning is deze exclusieve tuinkamer in Den Haag gerealiseerd....

Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Deze woning kenmerkt zich door de witte kleur en sierlijke details. Daar past een...

Landelijke terrasoverkapping in Veenendaal

Landelijke terrasoverkapping in Veenendaal

Deze prachtige landelijke terrasoverkapping in Veenendaal maakt de tuin compleet. Robuust, stoer én stijlvol....

Landelijke veranda aan huis bij een villa in Breda

Luxe veranda in Breda

Een prachtig luxe veranda met klassieke details. Naast alle klassieke details is de veranda...