Veranda aan huis

Geniet in uw luxe houten veranda aan huis van zon en het beste uitzicht over uw tuin. De VerandaSpecialist bouwt uw luxe veranda op maat. Lees verder over onze mogelijkheden wat betreft een veranda aan huis!

Veranda aan huis

Welke stijl wordt uw veranda aan huis?

De professionals van De VerandaSpecialist hebben ruime ervaring met het plaatsen van een houten veranda aan huis én het plaatsen van vrijstaande veranda’s. Een veranda aan huis is erg populair door het hoge gebruiksgemak. U loopt vanuit uw woning zo de veranda aan huis in en u zal deze vaker gebruiken dan een vrijstaande veranda, bijvoorbeeld wanneer het regent.

Bij een houten veranda aan huis is het erg belangrijk om de bestaande stijl en details van de woning in de veranda door te trekken. Op deze manier wordt uw veranda een verlengstuk van de woning. Dit zorgt voor een waardestijging van de woning en een rustig en compleet beeld. Met veel plezier bouwen wij een hardhouten veranda. Ook details als het overstek en andere accenten kunnen wij moeiteloos overnemen in uw veranda. Laat u inspireren door deze eerdere projecten: bekijk de klassieke veranda in Joppe of deze moderne veranda met glazen schuifwanden in Leeuwarden.

Veranda inrichten?
Klassieke veranda met lichtstraat

Maak uw veranda aan huis compleet

Naast de keuze voor materiaal, kleur en stijl kunt u kiezen voor vele extra opties bij het plaatsen van uw houten veranda aan huis. Door deze accessoires toe te voegen aan uw veranda, maakt u uw veranda nog luxer en persoonlijker. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige terrasvloer in uw veranda aan huis.

Om extra daglicht naar binnen te laten, bieden wij de inbouw van een lichtstraat aan. U kunt kiezen uit drie verschillende lichtstraten. Maakt u zich zorgen over de felle zon die door de lichtstraat naar binnen schijnt? Dan zijn elektrische schermen de oplossing voor u! Ook voor sfeervolle verlichting of de inbouw van een karakteristieke haard bent u bij ons aan het juiste adres.

Al deze extra werkzaamheden worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd, waardoor de werkzaamheden bij één uitvoerende partij blijven. Een fijne manier van werken voor u en voor ons!

Veranda met klassieke ramen

De werkwijze van De VerandaSpecialist

Alle veranda’s die wij leveren zijn volledig op maat gemaakt naar wens van de klant. Wij realiseren uw veranda volgens vijf vaste stappen. Allereerst komt er een verkoopadviseurs bij u langs om te mogelijkheden te bespreken en naar uw wensen te luisteren. Hierna ontvangt u een offerte en een ontwerp. Na akkoord op deze offerte starten wij met de voorbereidingen in onze werkplaats. De veranda wordt in ongeveer twee weken aan uw woning gebouwd. Na de bouw evalueren we, samen met de klant, het proces. Hierbij gaan wij voor volledige tevredenheid, met minder zijn wij niet tevreden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw eigen houten veranda aan huis? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord en beantwoorden op professionele wijze al uw vragen.

Magazine De VerandaSpecialist

Vraag het magazine en ontdek alle mogelijkheden

Overweegt u om te investeren in een luxe buitenverblijf? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw luxe veranda op maat.