Een prachtige veranda aan huis. Een plaats waar u heerlijk kunt genieten zodra de eerste zonnestralen van de dag tevoorschijn komen. Een plaats waar u het beste uitzicht hebt op uw tuin. De VerandaSpecialist bouwt uw luxe veranda graag op maat voor u.

Verschillende stijlen veranda aan huis

Iedere veranda aan huis wordt speciaal op maat gebouwd, zo ook uw luxe veranda. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Zo kunt u gaan voor aan landelijke houten veranda, of een design stalen veranda. Andere stijlen die we veel bouwen zijn modern, klassiek of exclusief. Het komt ook regelmatig voor dat verschillende stijlen gemixt worden.

Veranda-004Toebehoren veranda aan huis

Naast het materiaalsoort, de kleur en de stijl kunt u vele extra opties aan uw veranda toevoegen, waardoor het leven in uw veranda nog aangenamer wordt. Al deze extra opties worden door De VerandaSpecialist uitgevoerd, waardoor u maar één partij in hoeft te schakelen. Zo leggen we graag een prachtige terrasvloer in uw veranda aan huis. Om extra daglicht naar binnen te laten vallen, bieden we de inbouw van een lichtstraat aan, dit is een rechthoekig raam in het dak. Wilt u graag uit de zon zitten? Dan zijn elektrische schermen een uitkomst. Ook voor sfeervolle verlichting of de inbouw van een karakteristieke haard bent u bij ons aan het juiste adres. We vertellen u graag over de mogelijkheden en geven u persoonlijk advies.

Wij realiseren uw wensen

Voordat we starten met een ontwerp komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te horen. Hierna ontvangt u de offerte en een tekening waar u uw woonhuis op terugziet. Bij een akkoord starten we met de bouw van uw veranda in onze werkplaats. Hierna plaatsen we in ongeveer twee weken uw luxe veranda aan huis. Achteraf evalueren we het gehele proces. We gaan alleen voor 100% tevredenheid.

Neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek:

Enkele projecten: