Een luxe buitenverblijf in uw tuin waar u in het voorjaar, de zomer en in de herfst heerlijk kunt relaxen. Klinkt dat niet als een droomverblijf? De VerandaSpecialist maakt deze droom graag waar en maakt uw vrijstaande veranda helemaal naar wens en op maat.

Contact over uw veranda

Veranda inspiratie

Vrijstaande veranda naar wens

Iedere veranda wordt gemaakt door echte vakmannen: van de tekening tot de uiteindelijke realisatie. U ontvangt een veranda die helemaal overeenkomt met uw wensen. Dit spreken we goed door tijdens een persoonlijk gesprek. We raden u vooraf aan dit gesprek aan om verschillende verandastijlen te bekijken en door te nemen. Hebt u een huis omringt door bomen of een boerderijwoning? Dan past een veranda in landelijke stijl goed bij uw woning. Staat uw huis in een nieuwbouwwijk? Dan is een moderne veranda wellicht een optie voor u. Bekijk alle stijlen onder het kopje ‘veranda’.

Luxe opties voor uw vrijstaande veranda

De VerandaSpecialist realiseert uw vrijstaande veranda van A tot Z. Zo leggen we graag een prachtige terrasvloer in. Ook kunnen we een luxe lichtstraat inbouwen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen valt. Wilt u wind- of zonvrij zitten? We kunnen elektrische uitrolbare schermen inbouwen, zodat uw verblijf geschikt wordt voor veel weertypes. U kunt meer mogelijkheden bekijken onder ‘toebehoren’, of neem contact met ons op voor een advies.

Werkwijze De VerandaSpecialist

Iedere veranda is maat- en vakwerk. Dit ziet u terug in het eindresultaat. Maar voordat we zover zijn, komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we uw wensen en adviseren we u over de mogelijkheden. Hierna ontvangt u een offerte en een tekening. Wilt u wijzigingen doorgeven? Dat is zeker mogelijk. Bij een akkoord starten we met de bouw van uw luxe droomverblijf en realiseren we uw vrijstaande veranda.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele projecten: