Vrijstaande veranda

Een vrijstaande veranda in uw tuin is de perfecte toevoeging om in het voorjaar, de zomer en het najaar heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven. De VerandaSpecialist realiseert uw droomverblijf volledig naar uw wens.

Vrijstaande veranda

Een unieke vrijstaande veranda

Heeft u de wens voor het plaatsen van een veranda? Twijfelt u nog tussen een veranda aan uw woning vast of een vrijstaande veranda? Het hebben van een losstaande veranda biedt diverse extra mogelijkheden ten opzichte van een veranda direct aan de woning. Een vrijstaande veranda wordt vaak gecombineerd met een schuur, een opstelling voor een jacuzzi of een hobby- of sportruimte.

Wanneer de veranda los in uw tuin geplaatst wordt heeft u meer ruimte voor deze aanvullende opties, zonder dat er in de woning overlast ervaren kan worden. Een ander voordeel is de grotere vrijheid in ontwerp en stijl. Bij een veranda direct aan de woning is het vaak het mooiste als deze dezelfde stijl en uitstraling heeft als de bestaande woning. Geeft u de voorkeur aan een ander uiterlijk voor uw veranda? Dan raden wij aan om de veranda los in de tuin te plaatsen.

Bent u op zoek naar ideeën voor uw eigen losstaande veranda? Doe wat inspiratie op bij onze gerealiseerde projecten, zoals deze landelijke veranda in Amersfoort of deze klassieke veranda in Ede.

Vrijstaande veranda

De stijl van uw veranda

Wanneer u kiest voor een vrijstaande veranda verandert er voor de vakmannen van De VerandaSpecialist vrijwel niets. Wij verzorgen ook deze vrijstaande veranda’s volledig op maat en naar de wens van onze klant. Bij het plaatsen van uw luxe buitenverblijf houden wij rekening met uw gewenste stijl en aanvullende wensen.

Kies uit de landelijke, moderne, exclusieve of de klassieke stijl. Bent u in het bezit van een boerderijwoning of is uw tuin omringd door veel bomen? Dan past een losstaande veranda in landelijke stijl hier goed bij. Staat uw huidige woning in een nieuwbouwwijk? Dan is de moderne veranda wellicht een optie voor u. Het fijne aan een vrijstaande veranda is dat het hierbij ook juist mooi kan zijn om voor een geheel andere stijl dan de woning te kiezen.

Heeft u vragen over de houten vrijstaande veranda’s van De VerandaSpecialist? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Aanvullende opties voor uw vrijstaande veranda

Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie