Veranda met glasdak

Bent u van plan een veranda te laten plaatsen direct aan uw woning of in uw tuin? Kies voor het behoud van daglicht en zon met een glasdak in uw veranda! Bij de VerandaSpecialist heeft u keuze uit een lichtstraat of een volledig glazen dak.

Veranda met glasdak

Onze luxe glasdaken, ook wel lichtstraten genoemd, zijn gemaakt van hoogwaardig glas en worden bevestigd met de beste materialen. Het stevige veiligheidsglas laat het daglicht binnen in uw veranda en beschermt u tegelijk tegen de straling van de zon.

Onze lichtstraten worden geleverd in drie verschillende modellen. Kies voor uw veranda met glasdak uit de lessenaar met één schuine zijde, het zadeldak met twee schuine zijden of het schilddak met vier schuine zijden. Rondom de lichtstraat in uw veranda met glasdak ligt minimaal 40 centimeter plat dak. Deze ruimte zorgt ervoor dat uw lichtstraat goed bereikbaar is en het glas gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Het houten frame zorgt voor voldoende isolatie en creëert een spanningsvrije constructie. Het antracieten frame is geheel onderhoudsvrij.

Is uw woning al voorzien van een veranda of ander luxe buitenverblijf en wilt u deze uitbreiden met een lichtstraat? Bekijk dan voor meer informatie een ander onderdeel van ons bedrijf: De Lichtstraat Expert.

Overkapping aan huis met luxe inrichting een open haard en lichtstraat

Veranda met glasdak op maat

Wij maken u veranda met glasdak volledig op maat met oog voor uw persoonlijke wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw veranda af te sluiten met glazen wanden of elektrische screens. Deze beschermen uw tegen kou en wind.

Ook breiden wij uw luxe buitenverblijf graag uit met diverse soorten verlichting, een unieke terrasvloer of een kachel. Bent u nieuwsgierig naar onze eerdere unieke projecten van een veranda met lichtstraat? Bekijk deze veranda met glazen schuifwanden in Leeuwarden of laat u verrassen door deze klassieke veranda in Leersum.

Voorbeeld van een sfeervolle industriële inrichting in een landelijke veranda

Een volledig glazen dak

Naast het plaatsen van een glasdak veranda bieden wij ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een veranda met een compleet glazen dak. In deze gevallen spreken we niet van een glasdak, maar van een glazen dak. Een veranda met glazen dak is goed te isoleren. Hiervoor gebruiken wij HR++ glas of zelfs HR+++glas. Dit dubbel of triple glas zorg voor optimale isolatiewaarden.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden rondom het plaatsen van een glasdak veranda? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij nemen uw unieke situatie graag met u door en onze verkoopmedewerkers voorzien u van advies en een vrijblijvende offerte.

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten

Meer inspiratie
Moderne veranda met lamellen te Waddinxveen

Moderne veranda met lamellen te Waddinxveen

Het ontwerp van deze veranda aan huis past goed bij de woning. De zijkant...

Serre klassiek in Bloemendaal

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Deze woning kenmerkt zich door de witte kleur en sierlijke details. Daar past een...

Veranda met elektrische schermen

Exclusieve veranda te Druten

Deze exclusieve veranda met elektrische schermen in Druten past perfect bij het prachtige huis....

Klassieke veranda te Baarn

Landelijke veranda te Baarn

Deze stijlvol ingerichte veranda is een heerlijke plek om te ontspannen. Tijdens koele zomeravonden...

Elektrische schermen bij landelijke veranda

Landelijk veranda met elektrische schermen te Schalkwijk

Aan alle kanten van deze landelijke veranda is veel zichtruimte. De ingebouwde elektrische schermen...