Veranda glas

Een veranda van glas komt steeds vaker voor. Glas geeft een kijkje naar binnen en heeft een open en moderne uitstraling. Ook zorgt een veranda van glas voor meer inval van daglicht, waardoor u in huis van natuurlijk licht kan genieten.

Moderne tuinkamer met maatwerk lichtstraat

Wat zijn de mogelijkheden van glas?

Een veranda van glas heeft een moderne en open uitstraling. Nu is het geen goed plan om een veranda volledig van glas te maken. Hij is hierdoor niet stabiel genoeg. Er is altijd een houten, stalen of aluminium afwerking nodig. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en zijn specialist in stijlvolle houtbouw. Ook onze glazen veranda’s bouwen wij met een houten constructie. Een manier om het glas in het ontwerp te verwerken is door het een lichtstraat in het dak te plaatsen en glazen schuifwanden toe te voegen.

Bekijk deze exclusieve tuinkamer
Tuinkamer met glazen schuifwanden te Den Haag

Glazen schuifwanden

Een veranda kan zowel open als gesloten zijn. Met een open veranda krijgt u tijdens zomerse dagen veel verkoeling door de wind. Maar wanneer het koud wordt of het regent, is een open veranda minder ideaal. Een gesloten veranda noemen wij ook wel een tuinkamer. Door glazen schuifwanden aan een open veranda toe te voegen, heeft u een buitengevoel, terwijl u en uw tuinmeubels droog blijven tijdens de regen.

Exclusieve tuinkamer met schilddak en een houten vloer

Lichtstraat in het dak

Een andere manier voor meer glas in de veranda te verwerken is door een lichtstraat toe te voegen in het dak. Een lichtstraat kan zowel in een schuin als plat dak. Vrijwel al onze veranda’s hebben platte daken. In een veranda kan het snel donker zijn, vooral als er bomen rondom het huis staan. Een luxe lichtstraat kan hier het verschil maken. Door natuurlijk lichtinval heeft u in de veranda minder snel lampen nodig en geniet u langer van de zon. Ook komt er meer licht in huis binnen wanneer u een voor een veranda aan huis kiest. Een lichtstraat heeft daarnaast ook een stijlvolle uitstraling. Wij bouwen drie modellen lichtstraten. Welk model past het beste bij uw wensen?

Wie is De VerandaSpecialist?

De VerandaSpecialist helpt u graag aan uw unieke veranda van glas. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit en hoogwaardige materialen. Iedereen ontvangt een uniek ontwerp. Zo creëren wij uw unieke buitenverblijf en kunt u optimaal genieten van het buitenleven.  Met ons team van 30 specialisten realiseren wij luxe houten buitenverblijven zoals tuinoverkappingen, veranda’s, tuinschuren en geïsoleerde serres.

Heeft u interesse in een afspraak of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Bent u nog aan het oriënteren? Vraag gratis onze magazine aan ter inspiratie.

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid

Het beste eindresultaat is
waar wij voor gaan!