Veranda glas

Een veranda van glas komt steeds vaker voor. Men wil graag een open en gastvrije houding laten zien en kan dat presenteren door een veranda van glas te plaatsen. Glas geeft het kijkje naar binnen en het voelt opener. Daarnaast is een glazen veranda ook handig als er kinderen in de tuin spelen, zodat die in de gaten gehouden kunnen worden. Ook zorgt een veranda van glas voor nog meer inval van natuurlijk daglicht, waardoor het huis lange tijd verlicht wordt. Nu is het geen goed plan om een veranda volledig van glas te maken. Hij is hierdoor niet stabiel genoeg. Dus een houten of stalen afwerking is nodig. Maar verder zijn er veel verschillende manieren om veel glas te plaatsen in de veranda, denk bijvoorbeeld aan een lichtstraat en glazen schuifwanden.

Luxe Tuinkantoor

Moderne veranda met glazen schuifwanden in Leeuwarden

Glazen schuifwanden

Een veranda kan zowel open als gesloten zijn. Met een open veranda krijgt u tijdens zomerse dagen veel verkoeling door de wind. Maar wanneer het koud wordt of het regent, is een open veranda niet zo fijn meer. Een gesloten veranda lijkt op een tuinkamer. Door glazen schuifwanden aan een open veranda toe te voegen, heeft u een flexibele tuinkamer. Door het glas in uw veranda heeft u een buitengevoel, terwijl uw meubels droog blijven tijdens de regen.

Contact over uw veranda

Lichtstraat

Een andere manier voor meer glas in de veranda is door een lichtstraat toe te voegen in het dak. Een lichtstraat kan zowel in een schuin als plat dak, maar vrijwel alle veranda’s hebben platte daken. In een veranda kan het snel donker zijn, vooral als er bomen rondom het huis staan. Een luxe lichtstraat kan hier het verschil maken. Door natuurlijk lichtinval heeft u in de veranda minder snel lampen nodig en geniet u langer van de zon. Daarnaast oogt een lichtstraat erg luxe. Wij plaatsen drie verschillende lichtstraten in uw veranda van glas. Een plezierige bonus is de sterrenhemel die u in de avond vanaf uw bank kan bekijken.

De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist helpt u graag aan uw unieke veranda van glas. Wij plaatsen al meer dan tien jaar de beste veranda’s en de afgelopen jaren hebben wij de meest luxe buitenverblijven opgeleverd met verschillende toebehoren. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit en hoogwaardige materialen. De Verandaspecialist realiseert de veranda van A tot Z, inclusief alle details. Denk aan het glas, dakbedekking of de nodige meldingsplicht. Het enige wat u daarna nog rest is het inrichten van dit pronkstuk en er met een groot glas champagne van genieten. Bent u klaar om de stap te zetten of wilt u een vraag stellen? In alle gevallen mag u contact met ons opnemen. Weet u het nog niet zeker? Vraag dan gratis onze brochure aan.

Veranda inspiratie