Buitenkamer

Heeft u interesse in een vrijstaand buitenverblijf in uw tuin? Laat u verrassen door de luxueuze buitenkamers van De VerandaSpecialist en alle mogelijkheden die deze met zich meebrengen.

De VerandaSpecialist

Wat is een buitenkamer? 

Een buitenkamer is een term die gebruikt wordt voor een buitenverblijf in uw tuin. Een andere benaming voor deze ruimte is tuinkamer of een veranda. Een buitenkamer is een luxe aanvulling op uw tuin én uw woning. U kunt uw buitenverblijf op diverse manieren gebruiken. Geniet van het buitenleven of kies voor beschutting achter wegschuifbare wanden. Wij realiseren uw veranda met stijlvolle glazen schuifwanden. Door het afsluiten van uw buitenruimte kunt u uw tuinkamer in meerdere seizoenen gebruiken. Zo kunt u vrijwel altijd, ongeacht weer of jaargetijde, genieten van deze extra gecreëerde leefruimte in uw tuin.

Moderne aanbouw met antraciete kozijnen

Geïsoleerde of ongeïsoleerde buitenkamers 

Is een buitenkamer geïsoleerd? Dit hangt af van het type buitenkamer. Een tuinkamer is bijvoorbeeld niet geïsoleerd. Wel is deze ruimte langer aangenaam dan buiten door de isolerende werking van hout en het toevoegen van glazen schuifwanden. Geniet hierdoor van lange zomeravonden en neem al vroeg in het voorjaar plaats in uw eigen buitenverblijf. Het werken met hout biedt nog meer voordelen. Naast de isolerende functie van hout, maakt het uw buitenverblijf ook sterk en duurzaam.
Wilt u liever een volledig geïsoleerde buitenkamer laten plaatsen? Kies dan voor een serre. De SerreSpecialist plaatst volledig geïsoleerde serres, in iedere stijl en met veel mogelijke toevoegingen. Meer weten? Kijk voor meer informatie ook eens bij De SerreSpecialist.

Een luxe tuinkamer met sfeervolle inrichting en een lichtstraat

De mogelijkheden van buitenkamers

De VerandaSpecialist heeft al vele buitenkamers mogen realiseren. Iedere buitenkamer is uniek en wordt volledig naar de wens van de klant ontworpen en ingericht. Kies voor uw eigen buitenverblijf uit één van onze stijlen en onze talloze extra’s. Wij plaatsen buitenverblijven in luxe, landelijke, exclusieve, moderne of klassieke stijl. Daarnaast verzorgen wij met veel plezier alle extra toepassingen. Wij leveren al onze buitenverblijven met ingebouwde verlichting. Gaat uw voorkeur uit naar één centraal lichtpunt of heeft u liever meerdere moderne spotjes? Alles is mogelijk bij De VerandaSpecialist.

Voeg luxe accessoires toe aan uw buitenkamer 

Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Laat uw gegevens achter en onze verkoopadviseur neemt contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld