Klassieke tuinkamer in Den Haag

Op zoek naar een tuinkamer die perfect aansluit op uw woning? Wij realiseren uw tuinkamer geheel op maat. Bekijk deze klassieke tuinkamer uit Den Haag ter inspiratie.

Luxe maatwerk tuinkamer met lichtstraat

Klassieke tuinkamer met elektrische schermen

Elk buitenverblijf kan in de stijl van de woning gerealiseerd worden. Zo ook deze klassieke tuinkamer in Den Haag. De dubbele boeilijst van de woning en tuinkamer lopen naadloos in elkaar door. Ook zijn de Meranti palen voorzien van klassieke elementen zoals de vellingkanten en de ingefreesde groeven. Door alle details die overgenomen zijn aan de woning sluit het prachtig op elkaar aan. De steellook glazen schuifwanden geven met hun moderne uitstraling een mooi contrast aan het geheel. 

Het overstek en het plafond is afgetimmerd. In het plafond is een lichtstraat geplaatst, zo wordt de tuinkamer voorzien van veel daglicht. In de avond kan de tuinkamer verlicht worden door de spotjes. De glazen tuinkamer heeft vele luxe accessoires zodat er met veel comfort genoten kan worden van het buitenleven. De heater zorgt voor warmte en de elektrische schermen houden de warmte en het zonlicht buiten op warmere dagen. Dit maakt dat de bewoners van de lente tot aan de herfst comfortabel kunnen zitten in de tuinkamer.