Moderne tuinkamer in Zwolle

Een typisch moderne tuinkamer met houten gevelbekleding, strak afgetimmerd plafond met spotjes, antraciete lichtstraat en glazen schuifwanden.

Een luxe tuinkamer met sfeervolle inrichting en een lichtstraat

Moderne tuinkamer met steellook glazen schuifwanden

Bij deze woning in Zwolle is een prachtige, glazen tuinkamer gerealiseerd. De bewoners wilden graag een tuinkamer die aansloot bij de woning, maar die tegelijkertijd ook als afscheiding te gebruiken is tussen huis en tuin. Zo hebben we deze exclusieve, moderne tuinkamer ontworpen. Benieuwd naar de details in de tuinkamer? Lees dan snel verder.

Door de ingebouwde lichtstraat in combinatie met de glazen schuifwanden komt er veel licht deze tuinkamer binnen. De schuifwanden hebben een steellook en zijn in de grond weggewerkt waardoor een vlakke vloer gecreëerd wordt. Ook zijn er in de moderne tuinkamer dezelfde tegels gebruikt als op het terras buiten waardoor binnen en buiten één geheel wordt. Daarnaast zitten er in het plafond veel spotjes en is deze in hoogglans. Ook de heaters zijn in het plafond verwerkt waardoor je een minimalistisch effect krijgt. De houten gevelbekleding en de vele andere details maken dit tot een prachtig, strak afgewerkte tuinkamer.

Wilt u binnenkort genieten van het buitenleven in een moderne tuinkamer? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.