Maatwerk veranda

Ons specialisme ligt in het ontwerpen en bouwen van maatwerk veranda’s en andere buitenverblijven. Geniet van het ultieme buitenleven met een veranda voor u op maat gemaakt. Ontdek de mogelijkheden van maatwerk!

Luxe veranda te Beekbergen

Ultiem genieten van het buitenleven

Een prachtige luxe maatwerk veranda waarin u heerlijk kunt ontspannen. Overdag vermijdt u de warme zon en heeft u een heerlijk beschut plekje, ’s avonds kunt u het verblijf verwarmen en gezellig maken met verlichting. Kortom, van een veranda geniet u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Met een kachel, haard of andere verwarming heeft u zelfs bijna het hele jaar plezier van uw veranda. Door verschillende accessoires toe te voegen, geniet u optimaal van het buitenleven.

Naast de veranda leveren wij ook andere houten buitenverblijven op maat. Denk hierbij aan een poolhouse, luxe overkapping, tuinkamer of een geïsoleerde serre of tuinkantoor. Al deze luxe buitenverblijven worden van hoogwaardige materialen gemaakt, zodat uw kwalitatieve buitenverblijf lang mee gaat.

Bekijk de luxe veranda
Luxe veranda te Beekbergen

Uw veranda op maat

Een veranda is bij De VerandaSpecialist altijd maatwerk. Allereerst kijken we naar uw wensen en de stijl van uw woning. Ook bekijken we of een fundering nodig is onder de veranda. Aan de hand van deze informatie gaat onze tekenaar voor u aan de slag. Samen met de offerte ontvangt u het ontwerp. Na een akkoord starten met de bouw van uw maatwerk veranda in onze werkplaats. Onze specialisten doen dit met zorg, zodat uw veranda helemaal naar wens wordt. Hierna plaatsen we binnen korte tijd uw maatwerk veranda aan uw woning of in uw tuin.

Veranda luxe beekbergen

Een maatwerk veranda met veel comfort

We bouwen en ontwerpen veranda’s en andere buitenverblijven in verschillende stijlen, alles volledig naar uw wens. Onze verkoopspecialist weet u exact te adviseren wat betreft materiaalkeuze en stijl. Ook levert De VerandaSpecialist accessoires, zodat u van veel comfort geniet in uw veranda. Denk dan aan heater, een lichtstraat in het dak, verlichting of een terrasvloer. Doordat u dit alles bij één partij neerlegt, heeft u maar één aanspreekpunt. En we verzekeren u, De VerandaSpecialist voorziet u van perfect maatwerk.

Maatwerk veranda

Maak kennis met De VerandaSpecialist

Doe inspiratie op uit onze projecten om te zien wat we al eerder hebben gemaakt. Heeft u iets anders in gedachten? Geen probleem, want bij ons is ‘op maat’ ook echt maatwerk. Samen met u maken we een ontwerp vanaf de basis. Goed contact vinden we heel belangrijk en daarom spreken we alle aspecten rondom de realisatie van uw veranda goed door. Ook horen we achteraf graag of uw maatwerk veranda naar verwachting is opgeleverd.

Heeft u specifieke wensen, wilt u een veranda in een specifieke stijl of wilt u een veranda gebouwd door echte vakmensen? Dan bent u bij De VerandaSpecialist aan het juiste adres! Neem contact op voor vragen of om een afspraak te maken. Meer inspiratie op doen? Vraag vrijblijvend het online magazine aan.

Vraag een offerte aan

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid

Het beste eindresultaat is
waar wij voor gaan!