Inspiratie voor een luxe tuinkamer

Bent u op zoek naar inspiratie voor het plaatsen van een tuinkamer? Wij voorzien u graag van tuinkamer inspiratie! Maak uw tuinkamer volledig naar eigen wens met een ontwerp op maat.

Een op maat gemaakte veranda met vlonder

Moderne tuinkamer inspiratie

Gaat uw voorkeur uit naar een tuinkamer in de moderne stijl? Kijk ter inspiratie dan eens naar deze moderne tuinkamer in Leeuwarden. De combinatie van het antracietkleurige hout en de strakke houten vloer geeft deze tuinkamer een moderne en minimalistische uitstraling. De glazen schuifwanden sluiten hier perfect bij aan, maar zijn ook uitstekend toepasbaar in tuinkamers met een andere uitstraling. De glazen wanden zorgen ervoor dat de tuinkamer gedurende verschillende seizoenen gebruikt kan worden. Zo sluiten deze glazen deuren kou, regen of juist warmte tot op zekere hoogte buiten. Tot slot is deze moderne tuinkamer ook voorzien van een lichtstraat en een haard. Zowel lichtstraten als haarden kunnen geplaatst worden in verschillende varianten, met elk een eigen stijl en uitstraling.

Ontdek meer van dit project!
Een op maat gemaakte eikenhouten tuinkamer aan huis

Landelijke tuinkamer inspiratie 

Wilt u inspiratie opdoen voor het plaatsen van een landelijke tuinkamer? Laat u verrassen door de mogelijkheden bij deze landelijke tuinkamer in Barneveld. De houten constructie van de tuinkamer en het gebruik van natuurlijke kleuren zorgen voor een landelijke uitstraling. Ook deze tuinkamer is voorzien van glazen schuifwanden, een lichtstraat en een haard. Door deze extra’s aan te passen aan de stijl van de tuinkamer vormt het een compleet en samenhangend geheel. Ook het uiterlijk van de terrasvloer en de keuze voor de verlichting is gebaseerd op de gekozen landelijke stijl met een luxe uitstraling.

Bekijk meer van dit project!
Moderne tuinkamer met maatwerk lichtstraat

Exclusieve tuinkamer inspiratie 

Vind inspiratie voor uw exclusieve tuinkamer bij deze tuinkamer in Den Haag. Deze unieke tuinkamer is geheel in de stijl van de woning ontworpen. Door het toepassen van de dubbele boeilijst en strakke palen vormen de veranda en woning één passend geheel. Andere karakteristieke details zijn in deze tuinkamer te vinden in de zichtbare balken in het plafond, de houten vloer en de houten, dichte deuren. De ruime tuinkamer in Den Haag biedt genoeg ruimte voor een loungehoek en een eettafel. De lichtstraat en de heater zorgen ervoor dat de tuinkamer optimaal gebruikt kan worden door de bewoners.

Doe meer inspiratie op van dit project!
Magazine De VerandaSpecialist

Meer inspiratie?

Niet genoeg inspiratie opgedaan? Vraag ons inspiratiemagazine aan en bekijk meer gerealiseerde projecten en tips voor de aankoop van een buitenverblijf.