Luxe tuinkamer in Amersfoort

Een luxe, vrijstaande tuinkamer met prachtige details. Bekijk eens de moderne lichtstraat met zonwerend glas, buitenkeuken, zonnepanelen en een stijlvol interieur.

Tuinkamer met jacuzzi

Luxe tuinkamer in Amersfoort

Voordat deze prachtige tuinkamer werd gerealiseerd, is de oude veranda volledig verwijderd. Zo is er ruimte gemaakt voor een nieuw en eigentijds buitenverblijf. Aan de boeilijst, aan de buitenzijde van de tuinkamer, is een sierlijst toegevoegd. Die een klassiek vleugje geeft aan het exterieur.

De tuinkamer is voorzien van steellook glazen schuifdeuren, die een luxe uitstraling geven aan het geheel. Door de glazen schuifwanden kunt u vaker gebruiken maken van een tuinkamer, dan een veranda. Bovendien zijn er zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, waardoor de tuinkamer niet alleen luxueus is, maar ook duurzaam.

In de tuinkamer zit een schilddak lichtstraat, voorzien van zonwerend glas. Dit houdt warmte en fel zonlicht tegen, waardoor een aangenaam klimaat ontstaat. In de avond wordt de ruimte verlicht door spotjes.

Binnen in de tuinkamer is alles aanwezig voor een relaxte en fijne ervaring: een jacuzzi ter ontspanning, een buitenkeuken om culinaire gerechten te bereiden en een heerlijke loungebank waar u kunt genieten van de rust van de omgeving. Deze luxe tuinkamer is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van ontspanning in uw eigen achtertuin.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden voor een vrijstaande tuinkamer? Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs en vraag een adviesgesprek aan.

Gerelateerde projecten van De VerandaSpecialist

Meer inspiratie
Veranda met elektrische zonwering

Klassieke tuinkamer in Den Haag

Op zoek naar een tuinkamer die perfect aansluit op uw woning? Wij realiseren uw...

Landelijke tuinkamer in Reeuwijk

Landelijke tuinkamer in Reeuwijk

Deze landelijke tuinkamer is een must-have voor iedereen die stijl en comfort wil combineren....

Veranda met glazen schuifwanden en lichtstraat

Moderne tuinkamer in Den Haag

Een moderne tuinkamer met een vleugje klassiek. Dat is hoe we deze tuinkamer het...

Moderne veranda met houten gevelbekleding

Moderne tuinkamer in Zwolle

Bij deze woning in Zwolle is een prachtige tuinkamer gerealiseerd. De bewoners wilden graag...

Moderne tuinkamer met lichtstraat aangebouwd in Elburg

Moderne tuinkamer in Elburg

De tuinkamer sluit compleet aan bij de stijl van de woning. De tuinkamer en...