Wilt u een  glazen serre, glazen veranda of een glazen overkapping? Wij plaatsen graag uw droom glazen buitenverblijf. U heeft zelf de keuze in de uitstraling, afmeting en indeling.

Glazen serre

Haal meer licht en warmte binnen met een glazen serre. Een glazen serre geeft veel lichtinval en de zonnestralen zorgen voor een heerlijke warmte. Geniet van het buitenleven en bewonder de vogeltjes, de bloemen, de gezellige omgeving in uw tuin. In een glazen serre kunt u gezellig met familie of vrienden genieten van een lekker glas drinken of hapjes.

Een glazen serre kunt u gebruiken als een uitbreiding van de woonkamer, een extra keuken, hobbyruimte of een loungekamer.

Glazen veranda

Wilt u uw veranda afsluiten? Uw tuinmeubelen  beschermen? Kies dan voor een glazen veranda en houdt uw kostbare bezittingen en uw tuinmeubelen droog. Met een glazen veranda bent u beschermd tegen de regen en de straling van de zon. Het heldere glas creëert een mooie lichtinval, zo krijgt u geen donkere ruimtes. De warmte die door het glas heen komt blijft in de ruimte. Laat uw kinderen lekker spelen onder de glazen veranda en geniet zelf van een goed boek terwijl jullie droog zitten.

Glazen overkapping

Een glazen dak biedt bescherming tegen de wind. Een glazen overkapping zorgt  voor heldere kleuren en een strakke uitstraling. Het glas in de daken bestaat uit stevig veiligheidsglas het glas beschermt u tegen regen en de straling van de zon. Een dicht dak is ook mogelijk.

Contact

Wij plaatsen graag uw droom glazen buitenverblijf in de omgeving van uw woonplaats. Wij realiseren uw glazen buitenverblijf van A tot Z. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.