Een glazen buitenverblijf: Wilt u wel de warmte van binnen, maar het gevoel hebben dat u buiten bent? De VerandaSpecialist maakt graag uw glazen droombuitenverblijf. Al onze producten worden helemaal aangepast aan uw wensen en op maat voor u gemaakt.

Contact over uw veranda

Welke mogelijkheden voor glazen buitenverblijven zijn er?

Omdat we alles op maat voor u maken, zijn er heel veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een kleine of grote ruimte. Hieronder hebben we de verschillende glazen buitenverblijven op een rijtje gezet. Bij elk buitenverblijf zijn er veel extra opties mogelijk. Meer informatie hierover vindt u bij ‘toebehoren’. Een glazen serre, veranda of overkapping maken we altijd in combinatie met hout en eventueel andere materialen. Wilt u zien wat we al gemaakt hebben? Dat is mogelijk bij ‘projecten‘.

Exclusieve veranda glazen buitenverblijf te Den Haag Glazen buitenverblijf

Glazen serre

Haal meer licht en warmte naar binnen met een glazen serre. Zo kunt u ’s ochtends bij het ontbijt heerlijk genieten van de eerste zonnestralen. Met een luxe glazen serre creëert u een open ruimte, waardoor u binnen nog kunt profiteren van uw tuin. Een glazen serre is mogelijk als uitbreiding van de woonkamer, keuken, hobbyruimte of loungekamer.

Glazen veranda

Een veranda is heerlijk voor in de zomer, maar dankzij onze luxe glazen veranda kunt u ook in de winter van uw buitenverblijf genieten. Wanneer u kiest voor een glazen veranda blijven uw tuinmeubelen beschermd en kunnen uw kinderen heerlijk buitenspelen, zelfs in de regen! Met ons heldere glas wordt er een mooie lichtinval gecreëerd, waardoor donkere ruimtes verleden tijd zijn. Wilt u optimaal licht in uw glazen veranda? Dan is het plaatsen van een lichtstraat mogelijk.

Veranda inspiratie

Glazen overkapping en buitenverblijf

Een luxe glazen dak biedt bescherming tegen de wind. Een glazen overkapping zorgt voor heldere kleuren en een strakke uitstraling. Het glas in de daken bestaat uit stevig veiligheidsglas en beschermt u tegen de regen en straling van de zon. Een dichte houten overkapping is uiteraard ook mogelijk.

Contact over een buitenverblijf van glas

Met meer dan tien jaar ervaring noemen we ons niet voor niets specialist. Onze vakkundige professionals staan klaar om uw exclusieve buitenverblijf te realiseren. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.