Glazen buitenverblijf

Wilt u comfortabel en warm genieten, terwijl u het gevoel heeft dat u buiten bent? Een houten veranda met glas maakt dit mogelijk! Al onze glazen buitenverblijven worden volledig ontworpen aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Tuinkamer landelijk

Een glazen buitenverblijf op maat

Bij De VerandaSpecialist verzorgen wij glazen buitenverblijven op maat. Maak al uw persoonlijke wensen kenbaar aan onze specialisten en zij maken voor u het perfecte ontwerp van uw ideale houten veranda met glas. Onze glazen buitenverblijven worden in de basis gekenmerkt door het gebruik van hout in combinatie met glas. Voor al onze producten maken we gebruik van het beste hardhout, waardoor wij de beste kwaliteit en grote duurzaamheid kunnen garanderen.

Doordat wij onze producten van begin tot eind zelf maken en de voorbereiding in eigen hand hebben in onze werkplaats, kunnen wij een perfect maatwerk buitenverblijf realiseren. Denk hierbij aan een aangepast overstek, volledig in de stijl van uw woning. Ook palen, liggers en kozijnen kunnen wij helemaal afstemmen op de details van de huidige woning.

Nieuwsgierig geworden naar de diverse mogelijkheden?

Meer inspiratie
Tuinkamer met glazen schuifwanden te Den Haag

Exclusieve tuinkamer te Den Haag

Geheel in stijl met de woning is deze exclusieve tuinkamer in Den Haag gerealiseerd....

Landelijke tuinkamer met glazen schuifwanden en lichtstraat

Landelijke tuinkamer met lichtstraat te Barneveld

Deze prachtige tuinkamer is aangebouwd bij een vrijstaande woning in Barneveld. De houten constructie...

Een moderne veranda met glazen schuifwanden te Leeuwarden

Moderne tuinkamer te Leeuwarden

De combinatie van zwart hout en de houten vloer geeft een strakke en moderne...

Moderne tuinkamer met lichtstraat aangebouwd in Elburg

Moderne tuinkamer in Elburg

De tuinkamer sluit compleet aan bij de stijl van de woning. De tuinkamer en...

Landelijke tuinkamer met glazen schuifwanden

Wat is er mogelijk voor uw glazen buitenverblijf?

Een glazen buitenverblijf is een waardevolle toevoeging aan iedere woning. U kunt genieten van meer woonruimte, uw tuinmeubilair wordt goed beschermd en uw kinderen kunnen heerlijk beschut buiten spelen op een regenachtige dag. Het is natuurlijk ook mogelijk om een hobbyruimte te realiseren in uw houten veranda met glasdak. Door te kiezen voor een houten veranda met glas, met toevoeging van een lichtstraat in het dak, verliest u geen daglicht in uw woning. Uw woning blijft zelfs met een veranda aan huis licht en sfeervol.

De VerandaSpecialist

De isolatie van uw houten veranda met glas

Wij kunnen uw glazen buitenverblijf voorzien van de juiste isolatie. Gaat u het glazen buitenverblijf gebruiken tijdens warmer weer? Dan is isolatie waarschijnlijk niet nodig. De glazen wanden beschermen u voldoende tegen wind en kou.

Wilt u het glazen buitenverblijf liever ook de gehele winter gebruiken? Dan is de juiste isolatie wel heel erg belangrijk. Onze verkoopadviseurs zullen in overleg kiezen voor één van onze geïsoleerde oplossingen. Wij plaatsen dan bijvoorbeeld een geïsoleerde glazen pui in combinatie met dubbel HR++ glas. Dit glas heeft uitstekende isolatiewaarden en zorgt voor een comfortabele omgeving, zelfs in de winter. De uitvoering van deze geïsoleerde buitenverblijven gaat meer richting een geïsoleerde serre in plaats van veranda. Kijk voor onze serres op maat op de website van De SerreSpecialist.

Wilt u meer informatie over onze glazen buitenverblijven? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van vrijblijvend advies.

Magazine De VerandaSpecialist

Vraag onze magazine aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een luxe buitenverblijf? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw luxe veranda op maat.