Doe veranda inspiratie op!

Heeft u al langere tijd de wens voor een veranda in uw tuin of aan uw woning? Of bent u nog in de oriënterende fase voor het plaatsen van een buitenverblijf? Vind alle inspiratie die u nodig heeft bij De VerandaSpecialist.

Een klassieke veranda aan huis bij een project in Leersum

Klassieke veranda inspiratie

Bent u op zoek naar veranda inspiratie voor een veranda in de klassieke stijl? Buitenverblijven met deze uitstraling kenmerken zich door de stijlvolle details. Zo ziet u bij deze veranda’s bijvoorbeeld een balkenplafond, kleine bovenramen of sierklossen. Klassieke veranda’s worden voornamelijk gekozen bij monumentale of klassieke woningen. Bij De VerandaSpecialist kunnen wij alle details van uw woning doorvoeren in de afwerking van uw veranda. Zo worden veranda en woning één geheel!

Laat uw klassieke veranda volledig tot zijn recht komen door deze uit te breiden met de juiste verlichting en een passende vloer. Wist u dat wij een terrasvloer ook iets hoger plaatsen om een afscheiding te creëren tussen tuin en veranda?

Meer zien van dit project?
Landelijke veranda in lichtstraat

Landelijke veranda inspiratie

De landelijke stijl heeft vaak een robuuste uitstraling. Er wordt veelal gekozen voor onbewerkt hout en natuurlijke kleuren. Uw veranda krijgt hierdoor een gezellige en toch stoere uitstraling. Andere kenmerken van landelijke buitenverblijven zijn kruishekwerken, houten balken in het plafond en hardstenen poeren. Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van uw landelijke veranda? Kies bij de inrichting van uw landelijke veranda voor natuurlijke materialen zoals hout, leder en stof. Ook decoratie van natuurlijke aard zoals dierenhuiden, een gewei of stenen schalen passen goed bij deze stijl.

Door het plaatsen van een lichtstraat in uw veranda maakt u optimaal gebruik van daglicht. Gaat uw voorkeur uit naar een veranda direct aan de woning vast? Dan zorgt een lichtstraat voor voldoende natuurlijk licht in uw woning.

Doe inspiratie op uit deze landelijke veranda!
Moderne tuinkamer in Zwolle

Moderne veranda inspiratie 

Heeft u liever een veranda met een moderne uitstraling? Geen probleem, wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van deze buitenverblijven. De mogelijkheden voor een moderne veranda zijn eindeloos. Inspiratie nodig voor de inrichting van uw moderne veranda? Wij raden u aan om het interieur van de woning door te trekken naar de veranda. Zo creëert u een verlengstuk van de woning.

Maak uw moderne veranda compleet door het plaatsen van elektrische schermen! Deze screens sluiten de zon, maar eventueel ook wind en neerslag buiten.

Bekijk deze moderne veranda!
Magazine De VerandaSpecialist

Meer inspiratie?

Vraag dan vrijblijvend ons magazine aan ter inspiratie. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers.