Veranda laten bouwen

Wilt u een veranda laten bouwen? Een veranda biedt een beschutte en knusse zitplaats om te genieten van uw tuin. De VerandaSpecialist is de toonaangevende partij voor het bouwen van uw veranda in heel Nederland.

Klassieke veranda aan huis bij een landelijke woning

De eerste stap van een veranda laten bouwen: de ontwerpfase

Een veranda laten bouwen is een droom voor veel huiseigenaren. Het is belangrijk dat voor de bouw, alle wensen goed in kaart gebracht worden. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek met onze verkoopadviseurs krijgt u de kans om uw wensen uit te spreken en zullen alle andere mogelijkheden en keuzes zorgvuldig met u doorgenomen worden. Er wordt in dit gesprek tijd genomen om te praten over afmetingen, stijl, kleur, praktisch gebruik en het plaatsen van eventuele extra’s. Ook bekijken we of het nodig is om een fundering te plaatsen.

Uw wensen bepalen namelijk welke houtsoort er gebruikt moet worden, welke stijl buitenverblijf ontworpen wordt en welke extra toevoegingen wenselijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een lichtstraat, glazen schuifwanden of een elektrische schermen.

Ontwerp

Uw wensen in beeld

Na het gesprek worden al uw wensen gecombineerd en worden uw voorkeuren vormgegeven in een 3D-ontwerp. Dit 3D-ontwerp is de basis van uw veranda. Voordat wij de veranda laten bouwen is er uiteraard ruimte voor aanpassingen en opmerkingen. Hierna ontvangt u van ons een offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Lees hier alles over onze werkwijze.

Tuinkamer modern

Mogelijkheden voor uw ontwerp

Bij De VerandaSpecialist zijn wij gespecialiseerd in het creëren van een veranda in de stijl van de bestaande woning. Bent u in het bezit van een moderne nieuwbouwwoning met antraciete kozijnen? Dan kunt u kiezen voor een antraciete veranda en een strakke en minimalistische uitvoering. Is uw huis een woning uit de jaren ’30 met klassieke elementen? Kies dan voor een witte uitvoering, waarin wij de klassieke vormen en details van uw woning overnemen. Zo vormen uw woning en de veranda één stijlvol geheel. Ons doel is om een veranda te realiseren, die passend is bij uw woning. De vakmannen van De VerandaSpecialist bouwen met expertise en vakmanschap uw gedroomde veranda.

Na het realiseren van uw veranda kan het genieten beginnen. U kunt uw veranda inrichten met comfortabel tuinmeubilair. Zo kunt u hier met familie en vrienden genieten van een uitgebreid diner en vele gezellige momenten. Geniet van de combinatie tussen buiten en binnen met uw eigen comfortabele veranda.

Magazine De VerandaSpecialist

Wilt u meer weten over een veranda laten bouwen

Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij beantwoorden al uw vragen en denken graag mee met uw specifieke woonwensen voor het realiseren van uw ve