Heeft u in uw gedachten al een paar keer bijna een veranda laten bouwen, maar de echte stap nog niet gezet? Dat begrijpen wij, het lijkt ook een stevig project. Maar eigenlijk valt het mee! Bij De Verandaspecialist hebben wij het vijfstappenplan, waardoor u precies de veranda krijgt die u wenst, maar niet de tijdrovende drukte erbij. U krijgt er veel voor terug: een prachtige buitenruimte, een huis van hogere waarde en lange avonden in de tuin. Zelfs tijdens het voor- en najaar!

 

Contact over uw veranda

Veranda laten bouwen door De Verandaspecialist

Waarom zou u kiezen voor De Verandaspecialist als het gaat om uw veranda? Bij de Verandaspecialist zijn alle veranda’s op maat en van de beste kwaliteit. Een veranda is het jongere tweelingbroertje van het woonhuis. Kleiner, maar bijna identiek qua uiterlijk en sfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat een veranda zó nauwgezet bij een huis hoort, dat het niet opvalt dat hij later gebouwd is. Aangezien bijna alle huizen verschillen, zijn ook alle veranda’s anders. Alle veranda’s worden gemaakt door gespecialiseerde vakmannen. Wij hebben dus vakwerk van de hoogste kwaliteit en hout van de beste kwaliteit.

Veranda inspiratie

Het proces

Om al uw wensen en dromen duidelijk te hebben, willen wij graag alles bespreken en een indruk krijgen van uw huis, tuin en leefomgeving. Dit is dus een moment dat wij het liefst langskomen. Wij zijn flexibel, dus passen ons aan op uw agenda. We gaan op zoek naar de juiste locatie en de afmetingen voor de veranda. Voor sommige mensen is het een vanzelfsprekend gedeelte bij de achterdeur, anderen zoeken nog even de juiste locatie voor de veranda. Daarnaast kiest u een stijl waar De Verandaspecialist mee naar de tekentafel gaat.

De rest regelen wij! In onze werkplaats bouwen wij zoveel mogelijk van uw unieke veranda, zodat we altijd alle materialen bij de hand hebben. In een relatief korte tijd realiseren wij uw veranda, zonder dat u het merkt. In dezelfde periode komen wel een paar vakmensen uw locatie bouwklaar maken en storten een fundering, mocht dat nodig zijn. Vervolgens brengen wij de veranda in stukken naar u toe en zetten alles ter plaatse stevig in elkaar. Dit doen wij zo snel mogelijk, zodat u niet te lang last heeft van het geluid. Uiteraard houden we tijdens alle stappen rekening met uw agenda.

Contact De Verandaspecialist

De Verandaspecialist realiseert de veranda van A tot Z, inclusief alle details. Denk aan de verf, dakbedekking of de nodige meldingsplicht. Tegenwoordig hoeft u geen vergunning aan te vragen voor een veranda, maar vaak heeft u wel meldingsplicht. De Verandaspecialist zoekt dit uit en zorgt ervoor dat dit, zo nodig, geregeld wordt. Het enige wat u daarna nog rest is het inrichten van dit pronkstuk en er met een groot glas champagne van genieten. Bent u klaar om de stap te zetten of wilt u een vraag stellen? In alle gevallen mag u contact met ons opnemen. Weet u het nog niet zeker? Vraag dan gratis onze brochure aan.