Veranda op maat

Wilt u het hele jaar door genieten van een veranda op maat? Wij bouwen uw exclusieve veranda op maat, zodat uw buitenverblijf perfect aansluit op uw woning en tuin. Geniet het buitenleven met uw luxe buitenverblijf van De VerandaSpecialist.

Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Uniek ontwerp op maat

Bij het ontwerpen van uw ideale veranda op maat richten wij ons op uw woonhuis, tuin en leefomgeving. Hierdoor wordt uw veranda een passend onderdeel van uw bestaande woonruimte. Uw nieuwe veranda matcht perfect bij het huis. De VerandaSpecialist luistert naar uw woonwensen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het bouwen van luxe buitenverblijven kunt u het juiste advies zeker van ons verwachten. Samen komen we tot een perfect ontwerp van uw unieke buitenverblijf!

Moderne tuinkamer in Elburg

Ontzorging van ontwerp tot deskundige montage

Een uniek ontwerp voor uw veranda op maat gaat verder dan alleen de keuze voor een houtsoort. Uw veranda kan ook in diverse bouwstijlen gerealiseerd worden. Kiest u voor een landelijke veranda, een klassieke veranda of houdt u meer van modern design? Uiteraard hangt uw keuze ook af van de bouwstijl van uw woonhuis. Wij gaan verder dan alleen de bouw en het ontwerp: zelfs een eventuele vergunning regelen we voor u. Daarnaast leveren wij hang- en sluitwerk, bouwen wij goten en werken we uw veranda tot in de puntjes uit. Wij regelen alle details!

Een veranda op maat geeft niet alleen comfort en meer woongenot. Dankzij een houten veranda op maat verhoogt u ook de waarde van uw woning. Uw woning krijgt dankzij een stijlvolle veranda een nog luxere uitstraling. Een veranda staat garant voor lange zomeravonden en een ruimte om heerlijk tot rust te komen.

Het comfort van een veranda op maat

Voorbeeld van glazen schuifwanden in een veranda aan huis

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden zorgt voor veel comfort en maakt dat u lang kunt genieten van het buitenleven. Ontdek onze buitenverblijven!

Meer informatie
Voorbeeld van een luxe terrasoverkapping met haard en kachel

Haarden en kachels

Heerlijk genieten van uw luxe veranda met kachel of haard? De VerandaSpecialist is specialist in het bouwen van buitenverblijven met haarden en kachels.

Meer informatie
Zwarte lichtstraat in serre aanbouw

Lichtstraat

Wanneer u kiest om uw veranda of ander buitenverblijf aan uw woning laat bouwen, neemt het daglicht in de woning af. Een goede oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. Zo geniet uw in uw buitenverblijf én in de woning van daglicht!

Meer informatie
Een luxe op maat gemaakte veranda met elektrische schermen

Elektrische schermen

Op zoek naar een veranda met een elektrisch scherm? Een elektrisch scherm zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten.

Meer informatie
Landelijke veranda in lichtstraat

Terrasvloeren

Terrasvloeren geven een extra mooie dimensie aan uw veranda of buitenverblijf. Wij bouwen uw luxe veranda inclusief terrasvloer. Ontdek de mogelijkheden!

Meer informatie
Luxe veranda in Breda

Verlichting

Het toevoegen van verlichting aan uw buitenverblijf is niet alleen erg handig, maar geeft ook heel veel sfeer. Wij bouwen uw buitenverblijf inclusief verlichting, spotjes of stroompunten,

Meer informatie
Vakpersoneel de verandaspecialist

Wie zijn wij?

De VerandaSpecialist in de specialist in maatwerk buitenverblijven. Of het nu gaat om luxe overkappingen, veranda’s of andere tuingebouwen: wij gaan voor je aan de slag! Naast buitenverblijven bouwen wij ook maatwerk serres en lichtstraten. Met een team van dertig specialisten ontwerpen en bouwen wij prachtige houtbouw projecten. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor u op maat gemaakt

Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Ambacht & vakmanschap

Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid

Het beste eindresultaat is
waar wij voor gaan!