Hoe richt u uw veranda stijlvol in? Ontdek onze interieurideeën voor uw veranda.

Moderne veranda met glazen schuifwanden in Leeuwarden

1. Haal binnen naar buiten

Een veranda is een verlengstuk van uw huis. Het is daarom essentieel om de stijl van uw woning terug te laten komen in het interieur van uw veranda. Kies voor dezelfde kleuren als in het interieur van uw woning. Door in uw veranda hetzelfde kleurenpalet te gebruiken als in uw woning, creëert u eenheid en rust. Heeft u glazen schuifwanden in uw veranda? Kies er voor om meubels van binnen naar buiten te halen. Niet alleen buitenmeubels zijn dan geschikt voor uw veranda, maar ook uw favoriete stoel en zachte kussens kunnen mee naar buiten.

2. Geef uw veranda een functie

Denk goed na over de functie van uw veranda. Dit is niet alleen belangrijk voor het ontwerp van de veranda, maar ook voor de styling. Is het bedoelt om heerlijk te ontspannen of gezellig te dineren met familie en vrienden? Door hier over na te denken kunt u meubels selecteren die aansluiten op de functie van uw veranda. Combineer bijvoorbeeld een plek om te dineren met een fijne loungebank. Zo kunt u pas écht genieten van uw veranda.

3. Kies voor licht en warmte 

Breng extra sfeer in uw veranda door te kiezen voor verlichting. Dit is onmisbaar als u in de warmere maanden veel avonden doorbrengt in uw veranda. Denk hierbij aan spots, hanglampen en sfeervolle lichtsnoeren. Fijn tijdens het dineren of bij het lezen van een goed boek. Ook heaters geven extra warmte en sfeer. Andere mogelijkheden om uw veranda comfortabeler te maken, zijn elektrische schermen of een lichtstraat. Wij geven vaak het advies een lichtstraat te plaatsen in een veranda. Waarom? Er gaat niets boven extra daglicht in uw veranda. Met lichtdoorlatende elektrische schermen kunt u uit de wind zitten en zit u beschermd tegen UV-straling van de zon.

Bent u op zoek naar voorbeelden voor het inrichten van uw veranda? Vraag gratis onze brochure aan en laat u inspireren door onze vele projecten!

Moderne veranda met glazen schuifwanden in Leeuwarden
Landelijke veranda met lichtstraat