Een glazen tuinkamer: het ultieme buitenleven

Heeft u altijd al een glazen tuinkamer willen hebben? Een ruimte vol daglicht om gasten te kunnen ontvangen, samen in te dineren of gewoonweg om comfortabel van het buitenleven te kunnen genieten? Wat uw wens ook is, wij helpen u graag!

Tuinkamer van hout

Ontdek onze tuinkamers 

Het hebben van een tuinkamer klinkt als een luxe die voor slechts een handvol mensen is weggelegd, maar niets is minder waar. Het plaatsen van een tuinkamer is kan inderdaad een flinke investering zijn, maar de waarde van uw woning stijgt mee en een tuinkamer gaat jarenlang lang mee.

Een tuinkamer is een goed alternatief voor een serre. In tegenstelling tot een serre is een tuinkamer niet volledig geïsoleerd. Door het gebruik van glazen schuifwanden kunt u uw tuinkamer van glas en hout gedurende een groot deel van het jaar met veel plezier gebruiken. Wilt u zo lang mogelijk gebruik maken van uw buitenverblijf? Overweeg dan het toevoegen van een kachel of haard. Deze warmtebron zorgt ervoor dat u ook in de late herfst en het vroege voorjaar aangenaam in uw glazen tuinkamer kunt verblijven.

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde tuinkamers

Meer inspiratie
Veranda met glazen schuifwanden en lichtstraat

Moderne tuinkamer in Den Haag

Een moderne tuinkamer met een vleugje klassiek. Dat is hoe we deze tuinkamer het...

Moderne tuinkamer met lichtstraat aangebouwd in Elburg

Moderne tuinkamer in Elburg

De tuinkamer sluit compleet aan bij de stijl van de woning. De tuinkamer en...

Landelijke tuinkamer met glazen schuifwanden en lichtstraat

Landelijke tuinkamer met lichtstraat te Barneveld

Deze prachtige tuinkamer is aangebouwd bij een vrijstaande woning in Barneveld. De houten constructie...

Moderne veranda met houten gevelbekleding

Moderne tuinkamer in Zwolle

Bij deze woning in Zwolle is een prachtige tuinkamer gerealiseerd. De bewoners wilden graag...

Een moderne veranda met glazen schuifwanden te Leeuwarden

Moderne tuinkamer te Leeuwarden

De combinatie van zwart hout en de houten vloer geeft een strakke en moderne...

Tuinkamer met glazen schuifwanden te Den Haag

Exclusieve tuinkamer te Den Haag

Geheel in stijl met de woning is deze exclusieve tuinkamer in Den Haag gerealiseerd....

Tuinkamer met moderne inrichting

Tuinkamer met veel licht 

Een van de belangrijkste vereiste voor iedere leefruimte is genoeg lichtinval. Natuurlijk licht zorgt voor voldoende vitamine D en helpt tegen somberheid. Heeft u de wens voor nog meer natuurlijk licht in uw tuinkamer met glazen wanden? Kies dan voor het toevoegen van een lichtstraat. Een lichtstraat is een glazen toevoeging op uw dak. U heeft de keuze heeft uit drie verschillende modellen. Niet alleen verschillende deze modellen van stijl, maar ook in de hoeveelheid lichtopbrengst.

Bent u al eigenaar van een houten tuinkamer, een ander buitenverblijf of hebben wij al eerder een veranda bij u geplaatst en wilt u deze voorzien van een lichtstraat? Kijk dan eens rond bij De Lichtstraat Expert.

Moderne tuinkamer bij nieuwbouw woning

Luxe accessoires 

Maak uw luxe tuinkamer van glas compleet door het toevoegen van onze luxe accessoires. Wij kunnen uw buitenverblijf volledig naar uw wens voorzien van onze diverse mogelijkheden. Kies voor extra natuurlijk licht bijvoorbeeld voor een lamellendak. Deze zijn naar wens te openen en te sluiten en zijn in tegenstelling tot een lichtstraat niet van glas voorzien. Een heerlijke manier om te genieten van een halfopen dak. Laat ook uw terrasvloer, de verlichting en eventuele elektrische schermen door ons verzorgen!

Heeft u interesse in onze glazen tuinkamers of een vrijstaande buitenkamer? Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op of laat uw contactgegevens achter!

Bekijk meer van dit project